Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prikazovalniki s tehnologijo e-papirja

Želite deliti pomembne in dinamične digitalne vsebine?

Papercast prikazovalniki oživijo vaše informacije. Delujejo na osnovi tehnologije elektronskega papirja in omogočajo prikazovanje širokega nabora grafičnih informacij, ki se enostavno posodabljajo preko zmogljivega sistema za upravljanje vsebine.

Pametni prikazovalniki omogočajo vsestransko in okolju prijazno rešitev za deljenje digitalnih vsebin z javnostjo. Na voljo so različice za notranjo ali zunanjo, fiksno ali prenosno uporabo.
Papercast prikazovalniki ponujajo prilagodljivo rešitev digitalne signalizacije, ki je primerna za uporabo v vsebinsko različnih okoljih, kjer je potrebno spreminjajoče se informacije deliti z javnostjo – bodisi za posredovanje potniških informacij, za iskanje poti, usmerjanje prometa, obveščanje o cestnih delih, obveščanje na prireditvah, v nakupovalnih središčih, gostinskih lokalih ali na javnih prostorih, kot so avtobusne postaje, letališča , železniške postaje in bencinske črpalke.

Zunanji prikazovalniki

Zunanji zasloni iz e-papirja so izdelani iz robustnega ohišja IP65, ki zagotavlja močno odpornost na okolje in udarce. Kaljena zasteklitev je izdelana iz visokokakovostnega lepljenega stekla, ki zagotavlja najboljše optične lastnosti in fizično zaščito. Vse modele je možno nadgraditi z dodatno osvetlitvijo, interaktivnimi funkcijami in modulom za pretvorbo besedila v govor.

Brezžični zasloni na solarno napajanje, berljivi na sončni svetlobi
Zunanji prikazovalniki so na voljo v dveh izvedbah, ki ju je mogoče hitro in enostavno namestiti v kateremkoli zunanjem okolju in sicer:

• montaža prikazovalnika na drog ali
• prilogojena vgradnja v/na obstoječe objekte strank.

Več informacij o Papercast prikazovanikih v letaku ali v blog zapisu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin