Celostna rešitev za vaš vstopnični sistem

Inovativne in v celoti strankam prilagojene rešitve omogočajo enostaven nakup vstopnic in vstop v naravne in kulturnozgodovinske znamenitosti ter športno rekreacijske objekte. Le-to zagotavlja prijetno izkušnjo tako za obiskovalce kot tudi ponudnike storitev.

Z našimi rešitvami poskrbimo za celostno izvedbo vstopničnega sistema, ki zajema prodajo vstopnic na lokaciji ali preko spleta, avtomatsko preverjanje vstopnic na pristopni kontroli ali skeniranje vstopnic s pomočjo telefona, analitiko prodaje, stanje naprav ter vzdrževanje vstopničnega sistema.

Možnost spremljanja statistike prodaje in vstopov omogoča uravnavanje pretočnosti obiskovalcev, kar prispeva k izboljšanju uporabniške izkušnje ter povečanju prodaje. 

Različni načini PRODAJE vstopnic

Stranke imajo možnost izbirati med različnimi načini nakupa vstopnic:

  • preko spleta na računalniku, tablici ali mobilnem telefonu; validacija vstopnice se izvede preko mobilnega telefona ali print@home vstopnice,
  • na lokaciji,
  • na kartomatu,
  • preko posrednikov.

davčna blagajna

Sistem je povezan z davčno blagajno Olaii. Blagajna poleg prodaje vstopnic omogoča tudi enostavno uporabo v gostinstvu, maloprodaji ali na prireditvah.

Zaledna spletna aplikacija omogoča popoln pregled nad poslovanjem. Poleg osnovnega vodenja in izdaje dokumentov kot so računi, elektronski računi za proračunske uporabnike, dobavnice, dobropisi, blagajniška poročila, je na voljo tudi intuitivni grafični kot tudi tabelarični pregled vašega poslovanja.

Spletna pisarna omogoča hiter pregled nad količino in vrednostjo zaloge po posameznem artiklu. Podprto je vodenje zalog po normativih, različnih skladiščih kot tudi vodenje izdelkov v konsignaciji, tako lastni kot prejeti.

INTEGRACIJA

Sistem je mogoče integrirati na različne produkte pristopne kontrole kot so vrtljiva vrata, križne zapore in hitra krilna vrata

Ravno tako je mogoča integracija s parkirnim sistemom.

Preverjanje vstopnic poteka preko multifunkcijskih validatorjev (QR, črtna koda, MIFARE in RFID kartice) ali s skeniranjem vstopnic s pomočjo telefona. Sistem omogoča visoko pretočnost obiskovalcev (skupine, družine, šole) ter prehod za gibalno ovirane.

 

 

Kako deluje sistem?

00:00
00:00