Avtomatska plačilna blagajna z integrirano križno zaporo

Veliko strank na avtocestnih postajališčih in bencinskih servisih koristi zgolj sanitarije. Uporaba sanitarij se je v preteklosti zaračunavala kot prostovoljni prispevek čistilnemu osebju, kar je nekaterim uporabnikom povzročalo zadrego.

Na večini lokacij so v zadnjih letih uvedli vavčerski sistem. Ob plačilu uporabe sanitarij kupec prejme vavčer v vrednosti zneska na računu, ki ga lahko uveljavi pri nakupu izdelkov v restavraciji ali trgovini.  Avtomatska plačilna blagajna s križno zaporo na vhodu v sanitarije izda vavčer, ki velja kot dobroimetje. Neponovljiva črtna koda izpisana na računu pa onemogoči ponarejanje vavčerjev.

Nadgradnja plačilnega sistema omogoča uporabo mobilnih aplikacij posameznih naročnikov. Petrolova aplikacija “Na poti” na primer omogoča prost vstop za uporabnike plačilnih kartic Magna in možnost plačila za ostale uporabnike aplikacije, ki bodo nanjo naložili dobroimetje.

Avtomatska plačilna blagajna ima vgrajen naš sistem, ki ga lahko prilagodimo željam lastnika in ga je vedno moč nadgraditi. V primeru okvar, je večina težav ponavadi rešljiva preko telefonske podpore. Največkrat gre za nepravilno uporabo naprave s strani uporabnikov – zataknjeni tujki v različnih režah v napravi.

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.