Parkirni avtomati

Pametne rešitve za upravljanje parkirišč in mobilnosti

Parkirni avtomati so namenjeni plačevanju parkirnine v mestnih središčih v t.i. modrih conah in lokacijah kjer umestitev zaprtega parkirnega sistema ni možna.

Na parkirnih avtomatih je možno gotovinsko plačevanje (kovanci in bankovci), negotovinsko plačevanje (kreditne in debetne kartice) ali preko mobilne aplikacije.

Odlična tehnična zasnova z minimalno porabo električne energije omogoča popolno avtonomnost delovanja, z dodanim polnjenjem akumulatorja iz električnega omrežja ali preko sončnih celic pa je lahko zagotovljen stalen vir električne energije.

Vsi parkomati in avtomatske plačilne blagajne so dovolj zmogljivi, da račune že v tem trenutku davčno potrjujejo v zahtevanem ONLINE načinu.

Parkirni avtomati so z nadzornim centrom povezani preko GSM/GPRS-podatkovne zveze, skrbniki pa do želenih podatkov dostopajo preko spletne aplikacije. V nadzornem centru se zbirajo in obdelujejo podatki (davčno potrjevanje, transakcije, dogodki, statusi), urejajo brezstične kartice, preko njega pa se vrši tudi obdelava prometa z bančnimi karticami.

Pregled-nad-napravami-Nadzorni-center

Nudimo tudi integracijo napredne spletne aplikacije “Digitalne dovolilnice”, ki občanom omogoča oddajo vlog in pridobitev dovolilnic za dostop do starega mestnega jedra ali parkiranje v modrih conah. Podroben opis sistem si lahko preberete v PDF dokumentu – LINK.

infograf
  • Enostavna uporaba.
  • Visoka stopnja zaščite pred vandalizmom in tatvinami.
  • Zanesljivo delovanje.
  • Preprosto vzdrževanje.
  • Modularna zasnova omogoča prilagajanje uporabniku in skrbniku sistema.
  • Možnost gotovinskega in negotovinskega plačevanja.
  • Oddaljen nadzor parkirnega sistema in analitika.
  • Diagnostika naprav in avtomatsko obveščanje.
Temperaturno območje delovanjaod –20°C do + 55 °C (možnost vgradnje grelnika za nižje temperature)
Rel. vlagado 95%, avtomat obratuje tudi v dežju, snegu in ledu
DimenzijeV = 150 cm, Š = 48 cm, G = 32 cm
Napajanje– 230 V ; – Akumulator (100 Ah) zagotavlja stalen vir energije – opcija ; – Polnjenje akumulatorja iz fotonapetostnih celic vgrajenih v streho parkirnega avtomata- opcija
MontažaPritrditev z notranje strani na posebno sidrno podnožje
OhišjeNerjaveče jeklo AISI 304, debelina pločevine 2,5mm ; Prašno barvano – (opcija)

Promet

Več produktov iz kategorije

Vzajemno do prave rešitve.