Ljudje smo jamstvo uspeha.

Naša zgodba temelji na odličnosti visoko usposobljenih, izkušenih, predanih in srčnih zaposlenih. Prisegamo na moč povezovanja, zato smo vedno odprti za sodelovanje s poslovnimi partnerji, ki cenijo napredek, kakovost in poštenost.

palisada sistemi, kontrola pristopa

Zaupanje, ki traja.

Kupce želimo navduševati s prilagojenimi, inovativnimi in zanesljivimi tehničnimi rešitvami ter odličnim vzdrževanjem sistemov. Prizadevamo si za dolgoročna partnerstva. Ustvarjamo jih zagotavljanjem nemotenega delovanja, svetovanjem in razvojem sistemov v skladu s potrebami naročnikov.

Pot do cilja je jasna.

Področje pristopne kontrole in uravnavanja prometa zahteva vrhunske rešitve. Znamka Palisada sistemi želi biti sinonim za ustvarjanje uporabniku prijaznih rešitev, ki jih oblikujemo z uporabo najnovejše tehnologije z najvišjo ravnijo zanesljivosti in varnosti delovanja, procesne obdelave in varovanja podatkov.

Moč povezovanja.

S povezovanjem sodobnih tehnoloških rešitev dosegamo višjo kakovostno raven sistemov. Izbor poslovnih partnerjev in njihovih izdelkov je rezultat dolgoletnega sodelovanja ter preizkušanja v praksi. Ponosni smo na odlično sodelovanje z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji s prepoznavnimi blagovnimi znamkami.

Vrednote

Naše vrednote so temelj našega odnosa do dela, sodelavcev, partnerjev, naročnikov in širše družbe.

Napredek

Ustvarjalnost in inovativnost.

Odličnost

Strokovnost in sodelovanje.

Zanesljivost

Odgovornost in spoštovanje.

Vizija

Usmerjenost v razvoj inovativnih in tehnološko naprednih rešitev na področju pametnega in trajnostnega turizma in prometa.

Zakaj mi?

Nenehno iščemo nove načine za izboljšanje kakovosti življenja. Razvijamo celostne sisteme, ki imajo pozitiven vpliv in spodbujajo rešitve na pravi način.

Partnerji

Spoznajte naše naročnike

obcina-medvode
viber_image_2021-04-12_15-15-06
Medex-logo
DRSI_ logo00