Oprema za postajališča za avtodome (PZA stebrički)

Pametne rešitve za upravljanje parkirišč in mobilnosti

PZA-terminali za elektriko, pitno vodo in odpadne vode ter fekalije

PZA-terminali predstavljajo osnovno infrastrukturo postajališč za avtodome in poskrbijo za zanesljivo oskrbo z električno energijo in pitno vodo ter možnostjo odstranjevanja odpadnih vod in fekalij. Aktivirajo se preko IR-validatorjev črtne kode, preko RFID- čitalnikov ali preko micropayment POS-terminalov.

Ohišja terminalov so kompaktnih dimenzij, enotnega videza in koncepta delovanja. Izdelana so iz nerjavnih materialov (V2A, V4A). Plačilni in krmilni moduli so prilagojeni za delovanje v agresivnem delovnem okolju. Na voljo tudi možnost LED- osvetlitve za nočno obratovanje. Kot dodatno opremo ponujamo talne rešetke različnih dimenzij, ki služijo za odstranjevanje sive vode in fekalij.

Sistem temelji na modularni zasnovi in omogoča popolno avtonomijo pri plačevanju in posluževanju PZA terminalov.

PZA terminali so izdelani v Nemčiji.

Več o različnih PZA ZASNOVAH  si lahko preberete TUKAJ.

pza-oprema-postajalisca-za-avtodome-1

Parkirni sistemi za PZA

Za kontrolo in omejevanje vstopa na PZA se lahko uporablja parkirni sistem z zapornicami ali parkirni avtomat. Pri parkirnem sistemu z zapornicami se vstopa in izstopa preko vhodno-izhodnih terminalov in zapornic. Plačilo storitev parkiranja in uporabe PZA terminalov se lahko izvede na avtomatski plačilni blagajni preko gotovinskih ali negotovinskih plačil ali direktno na izhodnem terminalu. Za aktivacijo posameznih PZA terminalov se na avtomatski blagajni lahko izdaja žetone ali vavčerje s pripadajočo črtno kodo.

Pri parkirnih sistemih z zapornicami se plačilo parkirnine obračunava za nazaj, na parkirnih avtomatih pa se plačuje v naprej. Aktivacija PZA terminalov je identična kot pri parkirnih sistemih z zapornicami.

Celovite rešitve

Z našimi strokovnjaki poskrbimo za analizo lokacije, svetovanje in projektivo ter montažo in vzdrževanje vašega postajališča za avtodome v skladu z najnovejšimi higienskimi in varnostnimi standardi ter trendi aktivnega oddiha.

Za kampe ponujamo različne plačilne in validacijske terminale za vstop v sanitarije in umivalnice ter za uporabo in plačilo različnih naprav kot so tuši, pomivalni in pralni stroji in podobno. Plačilo se lahko izvede z gotovino, žetoni, vavčerji s črtno kodo ali negotovinsko s plačilnimi karticami. Vsi avtomatski plačilni sistemi delujejo v skladu s trenutno veljavno zakonodajo o davčnem potrjevanju računov.

Za kontrolo in omejevanje vstopa v kampe nudimo parkirne sisteme z zapornicami, kjer se identifikacija uporabnikov/vozil vrši preko listka s črtno kodo ali s prepoznavo registrskih številk – ANPR. Sistem za prepoznavo registrskih številk ponuja dodatno možnost sinhronizacije z lokalnimi rezervacijskimi sistemi, kjer gostje lahko že ob spletni rezervaciji vpišejo registrsko številko vozila in se tako izognejo nepotrebnemu čakanju pri prijavi na recepciji.

  • Celovita rešitev: analiza lokacije, svetovanje, projektiva, montaža in vzdrževanje postajališča za avtodome.
  • Ohišje terminalov je izdelano iz kakovostnega nerjavnega jekla, odpornega na vremenske vplive.
  • Možnost plačevanja preko IR čitalnika črtne kode vavčerja ali preko micropayment POS terminalov.
  • Intuitivno upravljanje in širok nabor nastavitev različnih parametrov.
  • Enostavno upravljanje terminalov tako za skrbnika sistema kot stranko.
  • PZA terminal za pitno vodo: zimska izvedba z ogrevanjem  in LED- osvetlitev terminala z integriranim zatemnitvenim stikalom (dodatna opcija), avtomatično higiensko splakovanje.
  • PZA terminal za odpadno vodo: priklop splakovanja talne rešetke in induktivnega detektorja za avtomatično proženje splakovalnika, zimska izvedba z ogrevanjem  in LED- osvetlitev terminala z integriranim zatemnitvenim stikalom (dodatne opcije).
  • PZA terminal za elektriko: elektronika v celoti zaprta v ohišje, ločene tipke in LED-osvetlitve s prikazom stanja za vsako posamezno vtičnico.
  • Nadzor dostopa v sanitarije, umivalnice ter plačilo in uporaba različnih naprav kot so tuši, pomivalni in pralni stroji in podobno.
  • Nizki stroški vzdrževanja.
MaterialAISI 304 nerjavna pločevina
PlačevanjeBranje črtne kode vavčerja, izdanega na glavni blagajni ali RFID/MIFARE-čitalnik kartic (opcija)
Ostale tehnične informacijeKatalog: EMS elektrika, EMS odpadna voda, EMS pitna voda

Promet

Več produktov iz kategorije

Vzajemno do prave rešitve.