Nov parkirni sistem

Nov parkirni sistem Palisada sistemi, ustvarjen za upravljanje parkirišč z zapornicami, se ponaša tako z novo podobo kot vsebinsko nadgradnjo. Za prijaznejši stik z uporabnikom bo poskrbel barvni zaslon. Največja pridobitev novega parkirnega sistema je plačilni sistem, vgrajen v izhodni terminal, ki omogoča plačevanje s plačilno kartico neposredno iz vozila. Uporabniki s plačilom parkirnine na izhodu parkirišča prihranijo čas, saj se izognejo iskanju avtomatske plačilne blagajne in čakanju na plačilo storitve. Po uspešnem plačilu izhodni terminal natisne davčno potrjen račun. Na parkiriščih z manjšo frekvenco lahko nov izhodni terminal uspešno nadomesti tudi avtomatsko plačilno blagajno.

Prepoznava registrskih tablic s kamero

Novemu ali obstoječemu parkirnemu sistemu z vgradnjo kamere za prepoznavo registrskih tablic pomembno izboljšamo uporabno vrednost. Prehajanje uporabnikov poteka hitreje, izboljša se kontrola parkirišča. Sistem omogoča izvedbo različice brez parkirnih listkov, ki je kot nalašč za nakupovalne centre, kjer je brezplačno parkiranje omejeno na uro ali dve. Na tak način se prehajanje vozil na izhodu povprečno pospeši za več kot deset sekund. Različica s parkirnimi listki se ponaša tudi s kontrolo registrskih tablic vozil na izhodu. Sistem morebitno zlorabo preprečuje samodejno, saj je parkirišče mogoče zapustiti izključno s parkirnim listkom, s katerim je vozilo vstopilo na parkirišče.

Posodobljena avtomatska plačilna blagajna

Avtomatska plačilna blagajna s pomočjo kamere omogoča evidentiranje vozil na parkirišču. Z vstopom vozila na parkirišče sistem zabeleži številko registrske tablice in začetek parkiranja. Plačilo parkirnine poteka na avtomatski plačilni blagajni, kjer s pomočjo zaslona na dotik in tipkovnice uporabnik poišče svojo registrsko številko ter poravna parkirnino. Uporabnik nato lahko parkirišče samodejno zapusti. Avtomatska plačilna blagajna omogoča tudi izvedbo različice brez uporabe parkirnih listkov, kar pomembno zniža stroške vzdrževanja parkirnega sistema.

avtomatska-plačilna-blagajna

Oglejte si tudi prispevek o ostalih novostih v naši ponudbi.

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.