Kartomat za prodajo letečih vstopnic

Soška dolina se uvršča med najlepše letalne kraje v Evropi. Kombinacija bližine morja na jugu in Julijskih Alp na severu, ustvarja odlične letalne pogoje tako za začetnike, kot tudi za bolj zahtevne letalce. Za uporabo vzletne točke in pristajalna mesta letalci potrebujejo veljavno dovolilnico oziroma vstopnico za letenje. Vstopnice se preverjajo v sezoni med 15. aprilom in 31. oktobrom.

Pisarna Kobala center zapira svoja vrata, sočasno pa so vzpostavili novo prodajno mesto, ki ponuja možnost nakupa vstopnic 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Kartomat Smart kiosk  je postavljen tik ob vratih pisarne Kobala in omogoča prodajo dnevnih, 3-dnevnih in 10-dnevnih vstopnic ter posreduje vremenske informacije.

Modernizacija uporabniške izkušnje

Digitalni kiosk sprejema vse glavne plačilne kartice, vinjeto za letenje pa lahko kupite vnaprej in za večje število pilotov. Nova posodobitev sistema letečih vstopnic, kot so ga poimenovali v Društvu za prosto letenje Posočje, omogoča skrbniku sistema oddaljen dostop preko spletne aplikacije, ki zagotavlja hitro in enostavno urejanje vsebine namenjene uporabnikom.

Prednosti uporabe kartomata:

  • 24- urna možnost nakupa vstopnic zagotavlja večjo stabilnost poslovanja,
  • velika preglednost in nadzor nad poslovanjem,
  • znižanje tekočih stroškov z znižanjem potrebe po notranjih človeških virih,
  • obveščanje in posredovanje informacij,
  • možnost postavitve kartomata na različne lokacije,
  • možnost koriščenja vavčerjev ali kartic zvestobe za pridobivanje popustov,
  • nudenje medijskega prostora.

Povezljivost in prilagodljivost

Lasten razvoj nam omogoča, da smo uporabniški vmesnik v celoti prilagodili željam naročnika. Kartomat je mogoče povezati z obstoječo blagajno ali programom za prodajo preko spleta. Smart kiosk je primeren za zunanjo rabo. Ohišje je izdelano iz nerjavnega jekla in odlično kljubuje vandalizmu. Na voljo je od 13 do 17 palični LCD zaslon.

Kartomat je z nadzornim centrom povezan preko internetne povezave, skrbnik sistema pa preko spletne aplikacije lahko dodaja in spreminja prodajne artikle in storitve ter spremlja prodajo, status naprave in blagajniška poročila.

Modularnost sistema omogoča naknadne integracije dodatnih modulov in funkcionalnosti kot so modul parkirišče, modul ID kiosk, modul On-line nakup.

Stroškovno učinkovita rešitev

Postavitev kartomatov na strateško pomembne lokacije podjetjem omogoča dostop do večjega števila kupcev ter uspešnejše grajenje prepoznavnosti lastnih blagovnih znamk brez visokih investicijskih stroškov.

Projekt: Postavitev kartomata za prodajo vstopnic za letenje

Naročnik: DRUŠTVO ZA PROSTO LETENJE POSOČJE

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.