ONE66 Hotel

Dovršen dizajn in visokotehnološka zasnova

Nedavno je svoja vrata odprl ONE66 Hotel s 166 posteljami, lociran na Celovški 166. Hotel se ponaša s svojo drugačnostjo, zlasti glede izgleda kot tudi s ponudbo storitev, ki jih ponuja gostom. Prenovljena stavba združuje najboljše iz tradicionalne gradnje in industrijskega sloga. Kombinacija naravnih materialov, modernih interiernih elementov in visokotehnološke opreme so prednosti, ki jih hotel ponuja.

V sklopu Hotela ONE66 se nahaja tudi sodobna restavracija Dobra Vila Pizzeria, co-working kotiček, igralnica ter prostorna konferenčna soba, opremljena z visokotehnološko opremo.

Kontrola pristopa z avtomatsko prepoznavo registrskih tablic

Obiskovalci lahko parkirajo na parkirišču pred hotelom ob glavni cesti, kjer se nahaja 35 parkirišč. Preverjanje vstopa in izstopa vozil poteka preko kamer za prepoznavo registrskih številk.
Parkirišče je na voljo tako hotelskim gostom kot tudi obiskovalcem restavracije. V primeru polne zasedenosti parkirišča, je vstop dovoljen zgolj gostom, ki so zakupili parkirna mesta v času nastanitve.

Servisno parkirišče za hotelom je namenjeno dostavnim službam in abonentom. Parkirni sistem z integrirano LPR kamero za branje registrskih številk omogoča prost prehod vozilom s predhodno vpisanimi registrskimi številkami v spletno aplikacijo Nadzorni Center.

Obveščanje gostov preko LED prikazovalnikov

Obiskovalci hotela so o zasedenosti parkirišča obveščeni preko nameščenih LED prikazovalnikov ob vhodu na parkirišče. Pri vsaki zapornici je vzporedno nameščen tudi domofon. Za voznike električnih  avtomobilov sta na voljo dve električni polnilni postaji.

Spletna aplikacija za spremljanje naprav v sistemu

Progresivna spletna aplikacija v oblaku omogoča upravljalcu hotela pregled dogodkov na parkirišču, dodajanje in urejanje uporabnikov in oddaljeno krmiljenje naprav ter možnost spremljanja podatkov o zasedenosti parkirišča.

Projekt: Parkirni sistem z avtomatsko prepoznavo registrskih tablic in zaznavanjem prostih parkirnih mest z možnostjo rezervacije parkirnega mesta.

Naročnik: ONE66 Hotel

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.