PZA Bukovniško jezero

Postajališče za avtodome Bukovniško jezero je novo urejeno, moderno parkirišče s 16 parkirnimi mesti za avtodome in počitniške prikolice. Nahaja v krajinskem parku Goričko v občini Dobrovnik, v neposredni bližini Bukovniškega jezera. Akumulacijsko jezero je obdano z gozdom, ki je prepreden s številnimi kolesarskimi in sprehajalnimi potmi.

Oprema postajališča za avtodome Bukovniško jezero

Postajališče za avtodome je opremljeno z elektriko, vodo in možnostjo izpusta sive vode ter čiščenja WC kaset. Gostom postajališča so na voljo tudi sodobno zasnovani toaletni prostori s prhami in wc-ji. Koriščenje sanitarnih prostorov je vključeno v storitvi PZA, vstop je mogoč s skeniranjem črtne kode, ki je zapisana na računu.

Zakup parkiranja in nočitve ter uporabe PZA terminalov gost opravi v naprej na parkomatu.

bukovnisko-jezero-1
Parkomat PZA Bukovniško jezero

V ceni 24-urnega bivanja na postajališču je vključena celotna infrastruktura znotraj postajališča za avtodome. Vstop na postajališče za avtodome omejuje avtomtska zapornica. Na stebričku pred zapornico na vstopu na PZA je nameščen čitalnik črtne kode, ki omogoča možnost prehajanje na postajališče v času zakupa storitve.

Nakup dnevne karte na parkomatu omogoča celodnevno parkiranje za naslednje tipe vozil: osebni avtomobil, kombinirano vozilo oziroma avtodom ali avtobus. Postajališče za avtodome je odprto skozi celo leto.

PZA Bukovniško jezero

Investitor: Občina Dobrovnik

Upravljavec: Zavod za okolje in turizem Dobrovnik

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.