River Camping Bled

Obiskovalci Bleda se po avtocestnem odcepu in vožnji skozi krožno križišče, posvečeno velikanu slovenske glasbe Slavku Avseniku, spustijo po klancu proti Savi Dolinki. Nasproti mondenega igrišča za golf, neposredno ob okljuku reke, je letos zrasel urbani kamp v obliki srca. V objemu gozda nadstandardne alpske hišice stojijo v sožitju z naravo in s pogledom na divjo reko in Stolom v daljavi.

River Camping Bled je zasnovan na najnovejših trendih aktivnega oddiha z različnimi vsebinami in visokimi standardi bivanja. Za enostaven vstop gostov v kamp skrbi pristopna kontrola s prepoznavo registrskih tablic na vhodu v kamp, ki nudi tudi integracijo z rezervacijskim sistemom.

Vzporedno smo vgradili tudi sodoben in avtomatiziran sistem za oskrbo avtodomov. Sistem sestoji iz terminala za oskrbo s pitno vodo, terminala za izpust fekalij in avtomatskega splakovalnega sistema s talno rešetko za izpust sive vode. Gre za sodobno tehnologijo, ki ustreza najsodobnejšim higienskim in varnostnim standardom.

Kamere za prepoznavo registrskih tablic s krmilnikom  so vgrajene direktno v ohišje zapornic, kar omogoča minimalističen izgled brez dodatnih stebričkov za potrebe namestitve pristopne kontrole.

Tovrstne rešitve poenostavijo in pospešijo prehajanje vozil v kampe, parkirišča pred hoteli in poslovnimi objekti. Omenjene rešitve uporabljajo tudi v kampu Danica v Bohinju, na blejski promenadi, v Adria Ankaran Hotel & Resortu,  v TC Supernova, v Park Centru v Kopru in v Hotelu Park na Bledu.

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.