E-papirni zasloni na solarno napajanje

E-papirni zasloni so bili razviti z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje potnikov na avtobusnih postajališčih. Pametni interaktivni prikazovalniki zagotavljajo inovativno rešitev za obveščanje potnikov v javnem prevozu v realnem času in so berljivi na sončni svetlobi na prostem.

Interaktivni prikazovalniki ponujajo odlično zamenjavo za tradicionalne vozne rede

E- papirni zasloni na solarno napajanje so trajnostno naravnana rešitev za nadomestitev starih elektronskih sistemov in zagotavljajo odlično tehnološko platformo za informacijske rešitve pametnega mestnega javnega prometa.

Novi, izjemno tanki zasloni na osnovi tehnologije e-papirja, v notranjih prostorih omogočajo širitev prikazovalnikov iz avtobusnih postajališč tudi na druge sektorje javnega prevoza.

Paleta izdelkov prikazovalnikov vključuje notranje in zunanje, fiksne in prenosne zaslone za izmenjavo dinamičnih digitalnih vsebin.

Vsi modeli imajo standardno vgrajeno brezžično povezavo, možnost baterijskega in solarnega napajanja, opcijsko je na voljo osvetlitev, interaktivne funkcije in moduli za pretvorbo besedila v govor.

Moduli solarnih panelov

Moduli solarnih panelov Papercast so zasnovani za trajno visoko zmogljivost in dopolnjujejo sodobno zasnovo zaslonov. Na voljo so v dveh velikostih, katero velikost izbrati je odvisno od okolice in pogojev sončne svetlobe.

Papercast-solar

Skupaj z našimi poslovnimi partnerji uporabljamo najnovejše inovativne tehnologije in spremljamo trende v industrij. 

Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na razpolago na telefonski številki +386 (0)5 979 61 85 in e-naslovu info@palisada-sistemi.si ali osebno po dogovoru.

Dodatne informacije so dostopne tudi na povezavi.

Delite naprej ...

Vzajemno do prave rešitve.