Pametni turizem in PZA oprema

Sodobna pristopna kontrola poskrbi za enostaven vstop gostov v turistične komplekse, kampe in na postajališča za avtodome. Avtomatiziran sistem za postajališča za avtodome sestoji iz terminala za oskrbo z električno energijo, pitno vodo in terminala za izpust fekalij ter avtomatskega splakovalnega sistema s talno rešetko za izpust sive vode. Plačilo uporabe parkirišča in PZA terminalov uporabniki izvedejo na avtomatski plačilni blagajni gotovinsko ali negotovinsko preko POS terminala. Sistem omogoča tudi integracijo z rezervacijskim sistemom in prijavo gostov preko Smart kioska ali preko mobilne aplikacije.

K projektom pristopamo celovito, pri čemer si prizadevamo za razvoj estetskih rešitev, povezovanje teorije s prakso ter usklajevanje vizije z realnostjo.

Naj povzamemo

  • Za kontrolo in omejevanje vstopa na postajališča za avtodome se uporablja parkirni sistem z zapornicami ali parkirni avtomat.
  • Parkirni sistemi z zapornicami z integrirano ANPR/LPR kamero za prepoznavo registrskih tablic poenostavijo in pospešijo prehajanje vozil v kampe in na parkirišča pred hoteli.
  • Sistem je možno povezati z rezervacijskim sistemom. Gost tako lahko že ob spletni rezervaciji vpiše registrsko številko svojega vozila in se izogne čakanju na recepciji.
  • Postajališča za avtodome so opremljena z visokokakovostnimi terminali nemškega proizvajalca za oskrbo z elektriko, pitno vodo in talno rešetko za odstranjevanje odpadne vode.
  • Možnost gotovinskega in negotovinskega plačila parkiranja in uporabe PZA terminalov.
  • Za kampe ponujamo različne plačilne in validacijske terminale za vstop v sanitarije in umivalnice ter za uporabo in plačilo različnih naprav kot so tuši, pomivalni in pralni stroji in podobno. Plačilo se lahko izvede z gotovino, žetoni, vavčerji s črtno kodo ali negotovinsko s plačilnimi karticami.

Sistem omogoča povezavo z različnimi našimi produkti za omejitev prehodov ali plačevanje parkirnine.

ANPR_icon_v1

Prepoznava registrskih tablic - ANPR/LPR

avtomatske-zapornice-icon-1

Avtomatske zapornice

avtomatske-placilne-blagajne-icon-1

Avtomatska blagajna s križno zaporo

krizne-zapore-icon-1

Vrtljive križne zapore

parkirni-avtomat-icon-1

Parkirni avtomati

potopni-stebricek-icon-1

Avtomatski potopni stebriček

zaprt-parkirni-sistem-icon-1

Parkirni sistem z zapornicami

PZA-icon-1

PZA - oprema parkirišč za avtodome

usmerjevalne-table-icon-1

Usmerjanje prometa

vrtljiva-vrata-icon-1

Vrtljiva vrata

avtomatska-krilna-vrata-icon-2

Avtomatska krilna vrata

IR-terminali-icon-1

Validator (črtna koda, QR, RFID / MIFARE)

Vzajemno do prave rešitve.