Vstopnični sistemi

Ob vstopu v naravne, kulturnozgodovinske znamenitosti in športno rekreacijske objekte smo vajeni vstopnice kupiti od prodajalca pred vhodom. V praksi to pogosto pomeni čakanje v vrsti za nakup vstopnice, nato pa še v vrsti za vstop.

S pametnim rešitvami  se čakanju lahko izognemo. Te vključujejo avtomatizacijo prodaje in preverjanja vstopnic. Vstopne točke so opremljene z vrtljivimi vrati z večfunkcijskimi čitalniki za avtomatski pregled vstopnic prodanih na avtomatih, na sami lokaciji ali vstopnic kupljenih preko spleta, ki so lahko natisnjene ali prikazane na mobilnih aplikacijah. Upravljalec se tako lahko izogne človeškim napakam ali goljufanju, obiskovalci pa prihranijo čas. 

Naj povzamemo

  • Sistem za nakupovanje preko spleta zagotavlja izkušnjo hitrega nakupa vstopnic, upravljalcu pa omogoči vpogled v nakupne navade potrošnikov.
  • Čitalniki vstopnic s črtno ali QR kodo in brezstičnih kartic skrbijo za nemoteno preverjanje vstopnic in takojšnjo prepoznavo.
  • Kartomat Smart kiosk v središče poslovanja postavlja udobje uporabnika in omogoča nakup in plačilo vstopnic ter posredovanje informacij na sami lokaciji.
  • Avtomatska vrtljiva vrata in križne zapore zagotavljajo kontrolo prehoda oseb in so nepogrešljivi člen pametnih vstopnih točk za ljudi.
  • Sistem za štetje pretoka in števila ljudi je namenjen analitičnemu zbiranju podatkov, ki jih lahko uporabimo za nadgradnjo sistema ali marketinške aktivnosti.
  • Tehnologija v oblaku zagotavlja oddaljen dostop do podatkov in upravljanje sistema v realnem času ter varnost podatkov v primeru okvare.
  • Naši vstopnični sistemi omogočajo visoko pretočnost obiskovalcev (skupine, družine, šole), prehod za gibalno ovirane in integracijo s parkirnim sistemom.
vstopne-tocke-za-ljudi-1

Novice in referenčni projekti

Vzajemno do prave rešitve.